ClimHair-foto

onderhoud3-web

Prijs: € 49,95

 

BESTELLEN DOEKJE

 

Kleuren:
Geeft het doekje bij de haargrens teveel kleurverschil/contrast met de kleur van het haarwerk? En wilt u het effect van een hoofdhuidskleur? Dan adviseren we u het doekje te weken in zwarte thee. Verven met chemische middelen raadt de uitvindster af. Het kan de werking aantasten en chemische bestanddelen kunnen irritatie of allergie opwekken. Tijdens chemotherapie is de huid meestal gevoelig.

- Maak een kom met heet water en trek de thee (sterk)
- Laat het water afkoelen
- Leg het doekje in het theewater
- Laat het een uur erin liggen
- Spoel het af met koud water
- Leg het te drogen en bekijk het effect onder uw haarwerk
- Nog te licht? Leg het doekje weer in de thee tot u de gewenste kleur heeft. Na verloop van tijd of na het wassen kan de kleur afzwakken, doe het proces dan opnieuw.

Wassen:
We raden u aan het doekje elke dag met de hand te wassen. Gebruik parfum-vrije shampoo, of liever nog géén shampoo.
Absoluut niet gebruiken: gewone shampoo of zeep! Geen wasverzachter. Niet in de droger of op een radiator drogen.

Een revolutionair product voor mensen met een pruik-haarwerk

De vertegenwoordiger voor Clim’Hair in de Benelux heeft deze tips voor uw gemak opgesteld. Eindverantwoordelijkheid voor het product ligt bij Clim’Hair Frankrijk. Bijgaande info is met uiterste zorg samengesteld, echter voor druk of interpretatiefouten kan de Benelux vertegenwoordiger niet aansprakelijk worden gesteld.

Gebruik en onderhoud:
Wat is het: Clim’Hair is een speciaal ontwikkeld druppelvormig doekje van organisch katoen - 100% organisch geproduceerd.

U draagt het onder uw haarwerk. Het smalle gedeelte van de accessoire draagt u op uw achter-hoofd. U positioneert het tot het goed zit. Het labeltje draagt u aan de buitenkant.

Wat doet het:
Het zorgt voor verkoeling en voor warmte onder een haarwerk. Nooit eerder was een pruik dragen zo comfortabel.

Bij warmere dagen:
U maakt het doekje nat met water, wringt het een beetje uit en positioneert het op uw kale hoofd. De gemiddelde tijd voor verkoeling is 4-6 uur. U kunt de accessoire ook weer nat maken. Let op: doe een vochtige Clim’Hair af in ruimtes met airconditioning. Dit koelt uw hoofd teveel af. Bewaar het in het waterdichte Clim’Hair etuitje.

Bij koudere dagen:
Clim’Hair houdt ook warmte vast en zorgt voor een aangename temperatuur onder uw haarwerk op koudere dagen. Eigen haar heeft normaal deze functie. Een pruik houdt die warmte niet vast. Een droge Clim'Hair hoeft u niet af te doen in ruimtes met airconditioning. Maak uw hoofdhuid wel een beetje nat, zodat het doekje op zijn plaats blijft.

Steviger op uw hoofd:
Clim’Hair blijft goed op uw hoofd zitten door het soort materiaal. Uw haarwerk zit beter en verschuift minder. Dit kan bijdragen aan een gevoel van zekerheid.

Minder broeien en minder jeuk:
Clim’Hair zorgt voor verkoeling. Met als gevolg dat een pruik veel minder broeit op de hoofdhuid. Door het extra laagje tussen uw haarwerk en uw vel ervaart u minder irritatie van het binnenwerk van de pruik. Dus: meer comfort!

Beschermt binnenwerk haarwerk:
Heeft u last van overmatig transpireren? Of scheidt uw hoofdhuid overmatig talg af? Dan helpt Clim’Hair uw binnenwerk van de pruik te beschermen.

Materiaal: Het katoen gebruikt voor Clim'Hair is 100% organisch geproduceerd katoen. Het is een natuurlijk product en is niet bewerkt met kleur of andere toevoegingen. Het doekje is hypo-allergeen zodat iedereen het kan dragen (géén synthetische materialen en ook geen bamboe). Ook tijdens de chemotherapie is deze comfort-accessoire verantwoord.

Zelf kleiner maken:
Mensen met een klein formaat hoofd, raden we aan de achterkant van het doekje in te korten. U knipt een stukje af en u zorgt dat het randje omgenaaid wordt. Dit is op eigen risico, doe dit zorgvuldig en neem uw tijd. U kunt uw haarwerkspecialist ook vragen om hulp.

  • Hits: 7225

Jan van Gentstraat 120 F, 1171 GN Badhoevedorp
Bank: BIC: INGBNL2A | IBAN NL55 INGB 0008069139
Tel: 31 (0)20 6670345
06 11401498 (Mary) 06 15490582 (Ilse)
KvK: 33305075 Contact / klachten

Facebook-app-icon
nlenfrdeitptrues