Wat is een Monotop

Pruiken met een monotop worden gemaakt op een materiaal dat aan de kleur van de hoofdhuid is aangepast. Dit materiaal bestaat uit een fijnmazig zijdeachtige kunststof waarop de haren individueel worden geknoopt waardoor de pruik een zeer realistisch uiterlijk krijgt. Bij een pruik met monotop is het maken van een scheiding ook mogelijk.

Wat is een Lacefront
 
Lace pruiken zijn een nieuwe rage in de mode en beauty wereld. Lace pruiken zijn pruiken die zijn gemaakt op een netje van kant, waarbij de haren vastgebonden worden aan het net. Lace pruiken zijn vrijwel onzichtbaar. Ze kunnen met en zonder scheiding worden gedragen. Een lace is veelzijdig. Ze worden gedragen door zowel beroemdheden, fashionista's en mensen met weinig haar.

Onze pruiken zijn modern en mooi van kwaliteit. Meer dan 200 modellen op voorraad. Om teleurstellingen te voorkomen is het voor de aanschaf van een pruik verstandig een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben.

Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is dat u in alle rust de aandacht krijgt die u verdient. U kunt bij ons in een aparte ruimte met helder licht de pruiken op uw gemak proberen. I.v.m. de hygiƫne kunt u een pruik niet ruilen of retourneren.

pruiken pruiken4 pruiken5

Ontvangst

Wij ontvangen u in een warme, discrete, gezellige ruimte waar privacy voorop staat.
U kunt te kust en te keur alle gewenste modellen proberen.
Wij nemen alle tijd voor u en een kopje koffie / thee staat altijd klaar.

  • Hits: 7918

Jan van Gentstraat 120 F, 1171 GN Badhoevedorp
Bank: BIC: INGBNL2A | IBAN NL55 INGB 0008069139
Tel: 31 (0)20 6670345
06 11401498 (Mary) 06 15490582 (Ilse)
KvK: 33305075 Contact / klachten

Facebook-app-icon
nlenfrdeitptrues